bloemig eten

Welke bloemen en kruiden kan je allemaal eten?
En welke liever niet!
Welke gerechtjes kan je ermee maken?
Je krijgt eerst een uitleg in de natuur zodat je weet waar alles staat en ik vertel in het kort
waar welke planten allemaal goed voor zijn.

Dan gaan we eetbare planten en bloemen plukken die we vervolgens verwerken tot smakelijke gerechten.
We maken bijvoorbeeld een bloemensalade, kruidenboter,  kruidige pannenkoekjes en nog veel meer lekkere dingen.
Als alles klaar is gaan we dit gezamenlijk opeten in de tuin en kunnen we tips, recepten en ideeën uitwisselen.
Een leuke workshop voor natuurgenieters en fijnproevers.

Kosten: €52,50 inclusief uitgebreide reader met recepten, kruidenthee of koffie en lunch.

Duur: 3 tot 3,5 uur

DEZE WORKSHOP IS OOK ALS INTERACTIEVE LEZING OP LOCATIE TE BOEKEN
(MAIL OF BEL ME VOOR MEER INFORMATIE)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.